Menu

Diner
Donderdag, vrijdag en zaterdag is er diner. Voor diner graag reserveren om teleurstellingen te voorkomen (ons lokaal is klein en sfeervol, maar daardoor ook snel vol). Reserveren via dick@duurzamewinkelman.nl of 06-44267175. We koken een wisselend hoofdgerecht (keuze vis, vlees, vega) voor € 18,00,  3 gangen voor € 29,50

 

Lunch

Kaas van boeren uit de omgeving. Kleine kaart met streekgerechten. Gerookte gans is één van onze toppers, boerentosti’s en altijd een verse soep.

Sterker Spul
Geen wachtlokaal zonder Schipperbitter. Daarnaast hebben we jonge en oude jenevers, korenwijn en een aantal bijzondere likeurtjes, waaronder stroopwafel likeur, bierlikeur van La Trappe, Rabarcello. Ook een paar mooie whisky’s, o.a. Cragganmore, Jameson, Talisker & Frysk Hinder. Gin van Zuidam, Hendrick’s en Monkey 47.

Koffie

Op onze La Marzocco espresso machine zetten we espresso’s, cappuccino’s, latte en een gewone koffie van de mex-eco bonen van koffiebranderij Peeze. Een branderij die gaat voor topkwaliteit bonen en de zorg voor de wereld om ons heen.

Thee
Topkwaliteit thee van Communitea met een persoonlijke boodschap van de gemeenschap uit Sri Lanka. Weet wat je proeft. Natuurlijk Fair Trade en de meeste soorten zijn op biologische wijze geteeld.

Sappen
We serveren de Schulp sappen uit Breukelen, gezond fruit zonder toevoegingen voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.

Bieren
Gulpener op tap, kwaliteitspils uit Limburg van een sympathieke familie brouwerij. Daarnaast kenmerkt de wisselende bierkaart zich door kleine Nederlandse brouwerijen. Er wordt namelijk genoeg bijzonder lekker gebrouwen in Nederland door gepassioneerde brouwers. Ook hebben we altijd bier van Goudsche stadsbrouwerij De Gouden Leeuw in huis. En ja toe, ook altijd een Belgische (echte) geuze, omdat we die zelf erg lekker vinden.

Zoet
Lies bakt graag met produkten van molen de Roode Leeuw, aan de overkant van het water. Worteltaart met icing en ouwerwetse kruidkoek zijn haar favorieten.

Feestje/Borrels/Vergadering
Ons lokaal is uitermate geschikt voor feestelijke of zakelijke aangelegenheden. Veel daglicht, fraai terras en een bijzonder uitzicht maken dit een unieke plek.