vacature & contact

Gezocht: hoofd gastvrouw of gastheer

(fulltime of minimaal 30 uur, start per 10 mei 2018 of eerder)

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie op een prachtige, authentieke plek, die in ontwikkeling is.
  • Een goed salaris, passend bij je werkervaring.
  • Onderdeel uitmaken van een klein en hecht team, waarbinnen de horeca-harde-werkers-mentaliteit gecombineerd wordt met een ontspannen sfeer, gevoel voor humor en een passie voor lekkere en bijzondere dranken en spijzen.
  • De mogelijkheid om je eigen persoonlijkheid en creativiteit in je werk tot uiting te brengen.

Wij zoeken:

  • Een hoofd gastheer of gastvrouw met een aantal jaren werkervaring in een leidinggevende functie binnen de horeca, met een flexibele beschikbaarheid.
  • Iemand met ambitie en een aanpakkersmentaliteit die enthousiast is dit in te zetten om samen met de rest van het team het drank en spijslokaal klaar te maken voor de ieder jaar groeiende gezelligheid, zowel op het drukke terras, als tijdens de knusse winteravonden.
  • Je staat te popelen om met jouw inzicht, passie en creativiteit ons groeiende team te begeleiden en op te leiden en de uitdagingen die de groeiende gasten aantallen voor het team en het pandje brengen, met creatieve oplossingen aan te gaan.
  • Diepgaandere passie voor, en kennis over, dranken en spijzen, bijvoorbeeld speciale wijnen en/of bieren is een grote pré.

Ben jij iemand die geïnspireerd en gemotiveerd raakt van de sprookjesachtige uitstraling en locatie van ons pandje? Ben jij die persoon die zijn of haar ervaring en passie voor het horeca vak wil laten zien op dit mooiste plekje van Nederland? Houd jij ervan om samen met een klein en loyaal team een feestje te creëren voor onze gasten?

Heb jij de skills en de interesse om samen met chef Herman en ons andere hoofd gastvrouw Golda, een plan op te stellen en uit te voeren voor de groei die we het komende seizoen verwachten? Kortom: ben jij die enthousiasteling en vakkracht die wij zoeken? Overtuig ons met je motivatiebrief met C.V. (ijsselhuispersoneel@gmail.com).

Voor meer informatie neem contact op met Herman Winkelman op 06-52416920.

 

Openingstijden winter ’17/ ’18:

Donderdag 17:00 – 22:00 uur

Vrijdag 11:00 – 22:00 uur

Zaterdag 11:00 – 22:00 uur

Zondag 11:00 – 18:00 uur

Op andere dagen is het lokaal ook te gebruiken voor (zakelijke) besloten bijeenkomsten, diners, proeverijen en borrels.

Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor boekingen, informatie en afspraken. Mailt u naar: dick@duurzamewinkelman.nl, of bel met Herman Winkelman (0652416920).

Nieuws per mail ontvangen?


Voor informatie over de Museumhaven kunt u kijken op www.museumhavengouda.nl, of contact opnemen met het bestuur via bestuur@museumhavengouda.nl.

Voor informatie over de rondvaarten met de historische trekschuiten kunt u kijken op www.reederijdeijsel.nl of bellen met 0348-564612.

Route en parkeren IJsselhuis, drank- en spijslokaal museumhavencafé

route parkeren Gouda IJsselhuis Museumhaven